top of page

Makron muffin

  • Forfatters billede: Pernille Bjerregaard
    Pernille Bjerregaard
  • 8. feb. 2020
  • 1 min læsning

En næsten glemt klassiker. Makron muffins er en ret lækker muffin, som vi helt havde glemt herhjemme indtil for nylig, hvor jeg fandt en rest makroner i skuffen. De er hurtige og lette at lave, så hvis du mangler en god ide at bage i vinterferien er disse et godt bud 😊

Det skal du bruge: (ca 20 stk.)

4 æg 200g. Sukker 4 tsk. Vanilie sukker 120g. Smeltet smør 120g. Mel 75g. Knust makron 75g. Hakket mørk chokolade

Sådan gør du: Pisk æg, sukker og vaniliesukker til en lys og luftig æggesnaps. Det smeltede smør tilsættes langsomt under piskning. Vend hvedemel, knuste makroner og hakket chokolade i, røres forsigtig sammen. Hældes i ca. 20 muffins forme. Bages ved 180g. alm ovn i ca. 20 min til de er gyldne.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


RECENT POSTS
ARCHIVE
SEARCH BY TAGS
bottom of page