Æbletrifli
- Pernille Bjerregaard
- 24. sep. 2019
- 1 min læsning
En helt enkelt men meget lækker lille desserthapser på denne årstid. At hovedparten af råvarerene er fra egen have gør bare oplevelsen meget bedre. Jeg holder meget af at følge årstidens madkammer, og især at udnytte de ressourcer der er lige udenfor døren, om det så er af egen høst eller sanket i den dejlige natur vi har i Thy. Det er et rigtig nøddeår i år, med masser af hasselnødder, synes dog de er svære at opbevarer og tørrer, uden de skrumper ind til noget der mest af alt minder om en tør rosin 😅, så derfor tænker vi det ind i vores måltider lige nu, og bruger dem friske. Æblehøsten har til gengældt ikke været prangende, og vi har faktisk snart brugt hver eneste æble fra vores gamle æbletræ.. Denne æbletrifli, er lavet på en almindelig gammeldags æblegrød, toppet med pisket fløde og sukkerristede friske hasselnødder, anrettet i portionsglas.
Commentaires