Rabarber snitter
- Pernille Bjerregaard
- 4. maj 2019
- 1 min læsning
Denne kage, fyldt med rabarber, er skøn på disse meget kolde maj dage. Forår er det jo, sne eller ej🤔, og rabarber er der masser af i nyttehaven. Server den lun med creme fraiche og varm kaffe. Det i hvert fald det vi vil forkæle os selv med i eftermiddag, for det er virkelig koldt idag. Vi har masse af forspirede grøntsager som er mere end klar til udplantning, og havde nok troet de kunne komme ud i weekenden, men det for koldt. Så tror vi vil nyde kagen i drivhuset for der varmer solen en så dejligt😁.Opskriften får i her:
Det skal du bruge: (ca. 14 personer)
150g. Rørsukker 150g. Smør 6 æg 200g. Mel 3 tsk bagepulver 100g. Kokosmel 1 dl. Mælk 400g. Rabarber.
Sådan gør du:
Rør rørsukker og smør hvidt. Tilsæt 1 æg af gangen under omrøring. Sigt mel og bagepulver ned i smør blandingen. Kom til sidst kokos og mælk i lidt efter lidt under omrøring. Kom dejen i en bradepande med bagepapir. Rens rabarberne og snit dem i 1 cm tykke skiver og drys dem over dejen. Bages i en bradepande på 25×35cm. Bag kagen 35-40 minutter. TIP: rabarberne kan erstattes af mange andre typer bær/frugt, så som æbler, stikkelsbær, blåbær.
Comments