top of page

Rabarber snitter

  • Forfatters billede: Pernille Bjerregaard
    Pernille Bjerregaard
  • 4. maj 2019
  • 1 min læsning

Denne kage, fyldt med rabarber, er skøn på disse meget kolde maj dage. Forår er det jo, sne eller ej🤔, og rabarber er der masser af i nyttehaven. Server den lun med creme fraiche og varm kaffe. Det i hvert fald det vi vil forkæle os selv med i eftermiddag, for det er virkelig koldt idag. Vi har masse af forspirede grøntsager som er mere end klar til udplantning, og havde nok troet de kunne komme ud i weekenden, men det for koldt. Så tror vi vil nyde kagen i drivhuset for der varmer solen en så dejligt😁.Opskriften får i her:

Det skal du bruge: (ca. 14 personer)

150g. Rørsukker 150g. Smør 6 æg 200g. Mel 3 tsk bagepulver 100g. Kokosmel 1 dl. Mælk 400g. Rabarber.

Sådan gør du:

Rør rørsukker og smør hvidt. Tilsæt 1 æg af gangen under omrøring. Sigt mel og bagepulver ned i smør blandingen. Kom til sidst kokos og mælk i lidt efter lidt under omrøring. Kom dejen i en bradepande med bagepapir. Rens rabarberne og snit dem i 1 cm tykke skiver og drys dem over dejen. Bages i en bradepande på 25×35cm. Bag kagen 35-40 minutter. TIP: rabarberne kan erstattes af mange andre typer bær/frugt, så som æbler, stikkelsbær, blåbær.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


RECENT POSTS
ARCHIVE
SEARCH BY TAGS
bottom of page