top of page

Bananbrød med blåbær

  • Forfatters billede: Pernille Bjerregaard
    Pernille Bjerregaard
  • 24. feb. 2019
  • 1 min læsning

Banankage er en af vores børns favoritkage, og det kan jeg godt forstå, dejlig mild og sød, og så er den heldigvis også nem at bage. Vi havde en del overmodne bananer i vores frugtskål igår, så de blev omsat til et lækker bananbrød fyldt med blåbær, og knust makron på toppen, dejligt sprødt og sødt som kontrast til de let syrlige blåbær. En banankage kan tvistes på et utal af varianter, denne gang mixede jeg lidt fuldkornsmel i, sammen med blåbærene, ofte har jeg brugt små stykker rabarber, og hvid chokolade, alt sammen rigtig godt, og en god måde at få brugt nogle rester fra fryseren af sommerens bær. Opskriften har jeg før givet jer, både i en glutenfri og laktosefri variant, og med rabarber. Så kig forbi min blog hvis du ønsker opskriften, eller tryk her.

 
 
 

Comments


RECENT POSTS
ARCHIVE
SEARCH BY TAGS
bottom of page