top of page

Hjemmelavet Müsli

Har aldrig fundet en müsli jeg synes er rigtig god, så har forsøgt mig med en hjemmegjort en af slagsen hvilket viste sig at være virkelig lækker og super nemt, så ingen tvivl om at det bliver noget vi fremover vil lave, både til de hyggelig weekend morgner, og de lidt travle hverdags morgner er det et hit på yougurt. Jeg brugte en skyr naturel, med lidt kirsebærsirup, hvor jeg har brugt sommerens rester fra fryseren af kirsebær, og så toppet med hjemmelavet müsli, mums.

Opskriften får i her.

Det skal du bruge: 200g. Havregryn Solsikkekerner( ca. en håndfuld) Nødder, en stor håndfuld ( jeg brugte hasselnødder og mandler) Grofthakket tranebær, en håndfuld. 75g. Lys sirup.

Sådan gør du: Bland gryn, kerner, nødder, og tranebær, hæld sirupen over og rør godt så det bliver fordelt. Hæld det over på en bageplade med bagepapir, og fordel i et tyndt lag. Bages i ovnen ca 15-20min ved 200g.

Ovenstående kan varieres i et væld af muligheder, der kan også tilsættes chokolade, og det kan bages i ovnen mere eller mindre alt efter hvor "brændt" man jan lide det. Lad det afkøle og læg på en lufttæt beholder.

RECENT POSTS
ARCHIVE
SEARCH BY TAGS
bottom of page