top of page

Rugbrøds chips

Disse ristede rugbrøds "chips" er virkelig lækre som drys på youghurt, i salatskålen eller som topping på suppen. De kan krydres alt efter hvad du ønsker at bruge dem til. Til morgenmaden foretrækker vi sukker og kanel, mens timian/oregano, eller andre grønne krydderurter vil klæde enhver suppe og salat. Vi havde nogle skiver tørre rugbrød i weekenden som vi nok ville ha smidt ud, så det er jo ekstra bonus mod madspild, samtidig får du et godt produkt ud af det. Vi skar rugbrødet ekstra tynd, og derefter snittet i tern, så ristede vi stykkerne på en pande med smør, dryssede lidt sukker og kanel over, og lod det riste med nogle minutter, indtil de er godt ristede og knasende sprøde. Tænker de kan gemmes i en lufttæt beholder, men vi spiste det hele med det samme. Rigtig lækker med hjemmeristet rugbrødschips til morgenbordet.

RECENT POSTS
ARCHIVE
SEARCH BY TAGS
bottom of page