Squash deller
En god måde at få brugt alle de squash vi stadig har liggende, og forsat kan høste er at blande dem i alt muligt. Sidste weekend rev jeg en masse squash, noget kom i fryseren, andet blev til kage, og det sidste blev til squash deller. Det er en rigtig fin måde at liste grøntsager i maden, og tænker det også kunne være lækkert med revet rødbede eller gulerødder. Og sikke en farve man kunne fremtrylle ved rødbeder, det skal prøves en dag. Det eneste man skal huske når der puttes grøntsager, hvor der er en del saft i, er at afstemme mængden af væske og mel, så farsen ikke bliver for våd. Jeg brugte kyllingefars til denne opskrift.
Ca. 300 g. Revet squash eller andet revet grønt. 500g kyllingefars 2 æg Salt og peber 2 finthakket løg Mel og mælk efter behov. Lad farsen stå på køl min. 30min. Inden de formes til frikadeller og steges på panden, eller lægges i fad i ovnen.