top of page

Hyldeblomst Champagne

  • Forfatters billede: Pernille Bjerregaard
    Pernille Bjerregaard
  • 30. jun. 2018
  • 1 min læsning

Så fik vi smagt på projekt hyldeblomst champagne/cider. Vi var meget spændte på at få åbnet en af flaskerne. Og ved første øjekast blev vi meget begejstret da det i hvert fald var lykkes at få en bruserende og flot boblende drik ud af det. Smagen derimod kan vi ikke lige finde ud af hvorvidt det er lykkes eller ej, den var til den sure og tørre side, men det er selvfølgelig også en smagssag. Men vi er i hvert fald enig om at der er plads til forbedringer. Vi har stadig uåbnede flasker der får lov at stå nogle uger for at se hvordan smagen udvikler sig. Men er stadig imponeret over resultatet, og det skal helt sikkert prøves igen, med ekstra sukker. Hvis i skulle ligge inde med blomsterskærme i fryseren (jeg har brugt frosne til det) så vil jeg anbefale at gi det et forsøg. Jeg har brugt en opskrift fra Isabellas.dk (ikke sponsoreret, blot serviceinfo 😉) der er en meget nem og detaljeret opskrift. Har blot halveret mængden da jeg synes 6 liter var en stor mundfuld at forsøge sig med.

Comments


RECENT POSTS
ARCHIVE
SEARCH BY TAGS
bottom of page