Sommersalat
Denne sommersalat er super skøn at servere i dette fantastiske sommervejr vi har i disse dage. Så skønt med lune aftner på terrassen, og denne ret vil være idel med et glas kølig hvidvin netop ude på terrassen 😀 I sidste uge var jeg på besøg ved en veninde gennem mange år, og hun serverede denne salat, som jeg straks blev vild med. Derfor har jeg fluks udnyttet sommervarmen og lavet den for min familie, hvor jeg serverede den med rustikke brød, og min grove basilikum-ramsløg pesto. Snart vil jeg have mange af ingredienserne i køkkenhaven og så skal den klart laves igen.
Det skal du bruge:
300g. Kartofler kogte og afkølet 1 bøtte rejer 8 radiser Spidskål/sommersalat 2 avocado skåret i tern Dild Cremefraiche Mayonnaise
Sådan gør du:
Kog kartofler (gerne små nye med skræl) og lad dem køle af. Snit spidskål eller salat. Skær radiser og avocado i tern. Dressing: creme fraiche og mayonnaise blandes med dild, salt og peber. Anret med en bund af kål/salat, dernæst kartofler, læg radiser og avocado over kartofler. Bland rejerne i dressing og læg på, drys evt lidt ekstra dild på til sidst. Kan serveres med flutes og pesto. Så det ellers bare ud på terrassen og nyde maden, solen og et glas koldt hvidvin.