Rabarber-makron muffins
- Pernille Bjerregaard
- 8. mar. 2018
- 1 min læsning
Mens vi venter på foråret, som vist ikke lige er rundt om hjørnet, har jeg været i fryseren for at finde "forår". Nemlig rabarber, hver år sørger jeg for at gemme rabarber i fryseren til at kickstarte smagen af forår, som ofte kommer lidt senere end vi kunne tænke os. Rabarber er virkelig en lækker forårsbebuder. Syrlig og frisk i smagen, og rigtig god i søde kager. Disse muffins kommer i fryseren indtil påske hvor de skal nydes med familien😊. Hvis I skulle have nogle rabarber liggende i fryseren får i opskriften her: (14 stk.)
Det skal du bruge: 100g. Smør 1,5dl. Sukker 1 spsk. Vaniliesukker 2 æg 1 dl. Mælk 2,5 dl. Mel (3,5dl mel ved frosne rabarber) 2 tsk. Bagepulver 80g. Knust makron 130g. Fintsnittet rabarber 2 spsk. Sukker til at vende i rabarber.
Sådan gør du:
Start med at drysse 2 spsk sukker over rabarberne og lad dem stå lidt. Rør smør, sukker, vaniliesukker blødt. Pisk æg i en af gangen Rør mælk i dejen og sigt mel og bagepulver i. Tilsæt knust makron og rør forsigtig rundt. Fordel dejen i muffins forme, og drys rabarber ovenpå. Bages i 25-30min ved 175 grader.
Comentarios