Pitabrød
- Pernille Bjerregaard
- 23. feb. 2018
- 1 min læsning
Vores piger er glade for pitabrød, men vi synes næsten altid de købte er tørre og revner meget nemt. Pigerne bliver trætte af at alt fyldet ligger på tallerkenen, så for et par uger siden bagte jeg mine egne. Resultatet blev virkeligt godt. Tykke, luftige og vamsede pitabrød. Nogle af dem skulle lige hjælpes på vej med en kniv for at få plads til fyldet. Vil helt klart bage igen, og du kan sagtens bage en stor portion og putte i fryseren.
Det skal du bruge: 25g. Gær 2 1/2dl. Lunken vand 1 tsk. Salt 1 tsk sukker 1/2dl. Olie 1 æg 150g. Grahamsmel 350g. Hvedemel
Sådan gør du: Opløs gæren i vand, tilsæt salt, sukker, olie, æg og rør godt sammen. Put grahamsmel i og dernæst mættes dejen med hvedemel. Stilles til hævning 1 time. Ælt dejen igen og firm til ca. 8 boller, rul dem flade med kagerulle ca. 1cm tyk. Bages 8-10min ved 250g.
Comments