top of page

Sprøde havregryns småkager

  • Forfatters billede: Pernille Bjerregaard
    Pernille Bjerregaard
  • 3. feb. 2018
  • 1 min læsning

Idag er vi helt tosset startet med at lægge gulv i orangeriet 😂, i frost og sne, men nu var vi bare så klar til at tage næste skridt. Det var en kold omgang for mændene, vi tøser smuttede indenfor i varmen efter kort tid. Og tænkte at det kunne være rart med disse sprøde havregrynskager til at få varmen igen. De er super hurtige at lave, hvilket er et stort plus når børnene er med i køkkenet. Her får i lige opskriften:

Det skal du bruge: (ca. 50stk) 150g. smør 200g. havregryn

250g. sukker 1 tsk. bagepulver 2 æg

Sådan gør du: Smelt smør og bland med havregryn og bagepulver. Æg og sukker piskes til en luftig æggesnaps, og det hele røres sammen. Sættes på en bageplade med bagepapir. En teske fuld pr. Kage, smør det lidt ud så kagerne er flade så bliver de lettere sprøde over det hele.

Bages 10-15 min v 180 grader varmluft.

Og vupti så er der kager til utålmodige små kokke 😊

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


RECENT POSTS
ARCHIVE
SEARCH BY TAGS
bottom of page