top of page

Karrysuppe med kylling

  • Forfatters billede: Pernille Bjerregaard
    Pernille Bjerregaard
  • 19. jan. 2018
  • 1 min læsning

Denne suppe er super lækker og skøn på disse råkolde vinterdage. Den er fyldt med masser af gode råvarer, og så bider den lidt på tungen med den friske ingefær og chili.

DET SKAL DU BRUGE (3-4 personer) 1 løg 2 gulerødder 6 kartofler 2 spsk. Olivenolie 2 spsk. Karry 4 fed hak. hvidløg 1.5 l. Hønsebouillon

2 kylling bryster skåret i tern 2 stængler bladselleri i tynde skiver 2 gulerødder snittet i strimler 1 porrer i skiver 1/2 ds. Kokosmælk 2 spsk. Friskrevet ingefær Salt, peber 1 spsk citronsaft

TOPPING på suppen; chili flager eller frisk hakket chili, revet ingefær og hakket persille.

TILBEHØR brød eller ris.

Start med at svitse løg, hvidløg og karry i olivenolie. Tilsæt hønsebouillon og kartofler skåret i stykker, og gulerødder koges møre og blendes. Tilsæt nu resten af ingredienserne og kog indtil kyllingen er kogt, ca. 10 min. Tilsidst tilsættes kokosmælk, salt, peber, citronsaft og ingefær.

Suppen bliver ekstra lækker med masser af frisk persille efter servering og med rustik brød.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


RECENT POSTS
ARCHIVE
SEARCH BY TAGS
bottom of page