Bananbrød med hindbær crunch
- Pernille Bjerregaard
- 23. nov. 2017
- 1 min læsning
Jeg bagte dette banan brød den anden dag da vi havde mange meget modne bananer, så der kom 5 bananer i i stedet for 2, og skiftede en del af melet ud med fuldkornsmel, så det var mere brød end kage. Toppede med smeltet chokolade og knust hindbær bolcher som kontrast til det meget bløde bananbrød. Børnene var helt med på ideen og synes det var skønt at komme hjem fra skole og børnehave til lidt lækkert.
Opskrift: 3 æg 170g. rørsukker 2 tsk. vaniljesukker 75g. hvedemel 75g. fuldkornsmel 1 tsk. bagepulver 100g. smeltet smør 5 modne bananer.
Sådan gør du:
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps.
Bland mel og bagepulver og vend i dejen skiftevis med det afkølede smør. Vend de mosede bananer i. Hæld det i en form og bag 55 min ved 175 grader i alm ovn.
Comments