top of page

Hjemmelavet til Jul (leverpostej og rullepølse)

I denne uge gav jeg mig selv en udfordring i køkkenet. Jeg tog en tur til slagteren, og købte hakket lever og spæk, og et svineslag. Formålet var at prøve og lave rullepølse og leverpostej fra bunden. Leverpostejen blev tilsat krydderier, der smager dejlig af jul og rullepølsen blev krydret med persille og allehånde. Leverpostejen er meget simpel og lave, lidt som at rører fars til frikadeller. Men rullepølsen var lidt mere udfordrede. Slagteren havde saltet slaget, så det var egentlig ret nemt at gå til. Grunden til denne udfordring er at jeg synes det er en rigtig god fornemmelse at gør tingene selv, vide hvad der ligger forud for det færdige produkt, og også fordi jeg gerne vil mine børn skal opleve det. Og så er det en rigtig dejlig følelse at fylde fryseren og køleskabet med hjemmelavet mad. Økonomisk er der ingenting at spare så det er for oplevelsen og smagens skyld. Jeg har planer om mange flere hjemmelavede ting især med henblik på jul og vinter. Det gør mig glad og giver en dejlig fornemmelse af overskud og glæde. Hvis i derude har fået lyst til at prøve kræfter med hjemmelavet pålæg kommer opskrifterne på bloggen i løbet af weekenden.

RECENT POSTS
ARCHIVE
SEARCH BY TAGS
bottom of page