top of page

Æble-marcipan Tærte

  • Forfatters billede: Pernille Bjerregaard
    Pernille Bjerregaard
  • 9. okt. 2017
  • 1 min læsning

Denne lækre tærte er skøn til en efterårsdag.

Det skal du bruge:

180g. mel

100g. sukker

125g. koldt smør

1 æg

Fyld:

50g. koldt smør

100g. marcipan

65g. sukker

2 æg

1 spsk. citronsaft

3 groftrevne æbler

Sådan gør du:

Bland mel og sukker og smuldr smørret i.

Tilsæt ægget og saml dejen hurtigt.

Del dejen i 2. Tryk den ene del i en springform (dia 24 cm.) Stil den koldt 30 min.

FYLD: Riv marcipanen fint. Smelt smørret i en gryde og kom marcipanen, sukker, æg og citronsaft i. Lad blandingen simre under omrøring til den bliver jævn.

Skræl æblerne og riv dem groft. Læg de revne æbler i tærtebunden og hæld marcipanmassen over.

Rul resten af dejen ud og skær den i strimler. Læg dejstrimlerne på tværs over tærten.

Bagetid:

ca: 45 min. nederst i en 185g. varm ovn.

serveres med vaniljeskyr og hakkede mandler.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


RECENT POSTS
ARCHIVE
SEARCH BY TAGS
bottom of page