top of page

Klassisk omelet

  • Forfatters billede: Pernille Bjerregaard
    Pernille Bjerregaard
  • 13. sep. 2017
  • 1 min læsning

Klassisk omelet, på den nemme måde. I går fik vi denne dejlige omelet. En nem og god hverdagsret. Vi laver den i ovnen så den passer sig selv, og brænder ikke på, samtidig med toppen bliver sprød. Til 2 voksne og tre små børn bruger jeg: 10 æg 1,5dl mælk 1 pk. Skinkestrimler Friskkværnet salt og peber. Piskes sammen og hældes på en varm stegepande, lad stå ved højeste blus ca. 5 min, til kanten slipper, sættes i ovnen 20 min ved 200 grader. Efter 10 min i ovnen lægger jeg tomat og friske svampe på. Serveres med friske tomater, sprød iceberg, masser af purløg og sprødstegt bacon. Uhm..og nå ja, så bliver denne klassiske omelet bare lidt mere lækker når den serveres med THYA's sennep.

Rigtig god onsdag til alle.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


RECENT POSTS
ARCHIVE
SEARCH BY TAGS
bottom of page